En salig bande

En salig bandeTåka ligger tett ute. SAKTERUTA ligger tørt og godt inne i magen på Hurtigruta. Det varer ikke lenge. I Honningsvåg blir det videre for egen maskin, men ikke aleine. Han Røder tilhørende Overstyrmann Ragni og han Barracuda tilhørende Sala Lett matros skal fosse side om side med SAKTERUTA. I Berlevåg kommer Brian Byssegutt og slutter seg til. Det var ikke vanskelig å finne mannskap i år. Faktisk er det venteliste. Det er en ære at mannskapslista er så lett å fylle.

Men lett og lett? Mannskapet kan få sin fulle hyre. Været blir avgjørende. Øst-Finnmark, som gjenstår på Sakterutas ferd fra Rørvik til Russland, er særs krevende. Ingen øyer å skjule seg bak. Vanskelige landingsplasser for ilandstigning. Lange strekk å padle uten å komme ut av kajakkene.

Derfor kom de aller beste med. Du kan lese mer om mannskapet som har hyre på Sakteruta her. En salig bande!