Fortsettelse følger

Det er noe med Tjeldsundet og meg. En høstmørk novembernatt for noen år siden grunnstøtte jeg der. I år fikk jeg motortrøbbel. Det var kroppen som spjæra i fjæra.  Neste år, Tjeldsundet, kommer jeg “fryktelig” tilbake. Turen mot Russland er nemlig ikke over. SAKTERUTA har bare gått i opplag for en stund.

Det gikk altså ikke helt som tenkt, men hva gjør vel det. Da er det jo bare å gjøre noe som ikke var tenkt. Det finnes flere av de tankene som ikke er tenkt enn av de som er tenkt. Altså åpner mulighetene seg. Og når sant skal sies, denne turen har vært så full av inntrykk, glede og mestringsrus at det å spre turen over to år øker verdien av eventyret. For et eventyr har det vært!

Her jeg nå sitter hjemme på Solemskogen med en katt i hver armkrok, gleder jeg meg allerede til å komme tilbake til folket, naturen og opplevelsene i nord. Takk til alle dere som har kommet med begeistrede tilrop og støttende hender. Det er i møtet med dere at eventyret ble så stort og flott! Vi sees til sommeren.

 

Randi Skaug
Kaptein SAKTERUTA